Kurssit

Sámi Duodji ry:n keskeisiin tehtäviin kuuluu saamenkäsityön, duodjin, neuvonta ja koulutus. Yhdistys on perustamisestaan lähtien järjestänyt saamenkäsityön kursseja ja työpajoja ympäri Saamenmaata.

Kursseilla ja työpajoissa noudatetaan yleisiä koronaturvallisuusohjeita ja huolehditaan hyvästä käsien ja työvälineiden hygieniasta. Kursseilla on vahva maskisuositus. Mukaan voi osallistua ainoastaan terveenä.

Tulevat kurssit

Leader Pohjoisin Lapin rahoittama Jutaava Duodjibussi-hanke järjestää ja toteuttaa itäisellä saamelaisalueella saamenkäsityön kursseja ja työpajoja. Hankkeen toiminta suunnitellaan hankkeelle saapuneiden kurssitoivomuksien pohjalta.

Minkälaisia saamenkäsityön kursseja tai työpajoja toivoisit ja minne? Mitä tuotteita haluaisit oppia valmistamaan? Kurssitoivomuksia voi esittää hankkeen työntekijälle Rauna Vieltojärvelle, 0406613035 tai rauna.vieltojarvi@samiduodji.com.

Tiuhtatyökurssi, Ivalo 15.3-28.4

Leader Pohjoisin Lapin rahoittama Jutaava Duodjibussi-hanke järjestää tiuhtatyökurssin Ivalossa.

Kurssin ohjaajana Rauna Vieltojärvi. Kurssilla on mahdollisuus kutoa pauloja tai käpypoimintavöitä. Kurssi on iltakurssi.

Kurssin pajamaksu on 20 €. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: rauna.vieltojarvi@samiduodji.com ja 0406613035

Sisnan ompelukurssi, Karigasniemi 4.3-11.4

Leader Pohjoisin Lapin rahoittama Jutaava Duodjibussi-hanke järjestää Karigasniemessä sisnan ompelukurssin. Kurssilla ommellaan osallistujien suunnittelemia sisnatuotteita kuten sisnalaukkuja.

Kurssipaikkana on Karigasniemen kylätalo Sáivu. Kurssin pajamaksu on 20 €. Kurssin ohjaajana Rauna Vieltojärvi.

Lisää tietoa kurssista ja ilmoittautumiset: rauna.vieltojarvi@samiduodji.com ja 0406613035.

Ota yhteyttä jos tarvitset apua sisnojen hankkimisessa.